Pur

Lasis terijaki mērcē

Sastāvdaļas
Porcijas: 2

  • 2 zaļie sīpoli
  • 100 ml dārzeņu krājuma
  • 100 ml sojas mērces
  • 15 ml mirin
  • 1 ēd.k. medus
  • 2 laša filejas
  • Pipari

Piederumi: griešanas dēlis, nazis, kastrolis, vārīšanas karote, šķīvis, cepeškrāsns, cepeškrāsns panna

Sasmalciniet zaļo sīpolu.
Kastrolī, kas atrodas uz vidējas-augstas uguns, apvienojiet dārzeņu krājumu, sojas mērci, mirin un medu. Karsējiet šo maisījumu, līdz tilpums ir samazināts uz pusi, apmēram 10 - 15 minūtes.
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C(350°F). Ievietojiet lasi cepeškrāsnī uz cepeškrāsns pannas. Uzklājiet terijaki mērci tā, lai visas malas būtu vienmērīgi pārklātas. Cepiet lasi uzkarsētā krāsnī 180°C(350°F), apmēram 10 - 12 min. Izņemiet to no cepeškrāsns un novietojiet uz šķīvja. Pasniegšanai garnējiet to ar zaļo sīpolu un pievienojiet pēc garšas piparus.

Bail, ka radīsies nekārtība? Nevajag baidīties!

Pēc kopā pavadītā #enjoytogether mirkļa izbaudīšanas jums nav jāuztraucas par netīrajiem traukiem.
Izvēloties Pur, vienkārši tiksiet pie tīriem traukiem.
Mūsu spēcīgais sastāvs tiek galā pat ar visgrūtāk noņemamajiem netīrumiem kā taukiem un piedegušām ēdienu atliekām.